karhupuiston optiikka

Palvelut

second-section-high-quality

Näöntarkastukset

Teemme perusteelliset näöntarkastukset kymmenien vuosien ammattitaidolla ja nykyaikaisella laitteistolla, kiireettä ja hyvällä mielellä. Teemme tarvittaessa myös kotikäyntejä. Säännölliset näöntarkastukset ovat elintärkeä osa silmiesi terveydenhuoltoa, ja kokonaisvaltaista hyvinvointia; tarkalla näöllä maailmakin näyttää paremmalta.

Linssit

Käytämme pääosin suomessa valmistettuja Piiloset® linssejä, jotka voidaan asentaa niin uusiin kuin vanhoihin lempilaseihisi, jopa ilman lisäveloitusta. Kotimaisuus ja paikan päällä toimitettava optiikkahionta takaavat laadun ja tarkkuuden lisäksi nopeat toimitusajat, edulliset hinnat sekä pienemmän hiilijalanjäljen. Me löydämme ratkaisut myös kaikkiin arjen, töiden tai harrastuksien vaatimiin erikoisvaatimuksiin. Kysy myös pakettitarjouksia.

 

Kehykset

Valikoimissamme on perinteisten merkkien ja mallien lisäksi runsaasti muodikkaita ja yksilöllisiä ranskalaisia merkkikehyksiä sekä huippulaadukkaita ja edistyksellisiä Titan-kehyksiä. Kestävyyden ja tyylikkyyden lisäksi kehysten tulisi myös tuntua hyviltä. Henkilökohtainen palvelumme auttaa sinua löytämään juuri oikeat lasit sinulle, yksilöllisesti ja laadusta tinkimättä.

 

glasses

Linssit omiin kehyksiin

Löysit täydelliset kehykset sitten ulkomaan matkalta tai isovanhempien jäämistöstä, niin myymälässä tarjottava linssittäminen varmistaa linssien täydellisen sopivuuden. Älä luovu lempikehyksistäsi, anna niille uusi elämä, sillä emme ota lisämaksuja omien kehysten linssittämisestä, ja toimitukset jopa päivässä. Helpompaa ja vaivattomampaa ei voisi enää olla.

 

glasses

Korjauspalvelu

Teemme monenlaisia silmälasikehysten korjauksia; laadukkaista materiaaleista valmistetut silmälasit tai ne suosikki aurinkolasit kannattaa korjauttaa – vaikka varalaseiksi. Rikkoutumiset ja erilaiset vääntymiset eivät läheskään aina tarkoita lasien menetystä. Meillä on kattava varaosavalikoima ja osaaminen haastaviinkin korjauksiin. Tuo silmä- tai aurinkolasisi arvioitavaksi, niin saat heti tiedon korjausmahdollisuuksista.

Säästä kysymällä pakettitarjouksia